Saavuit juuri virtuaalikennel snowmiracleen. Kaikki täällä on kuviteltua, eikä mitään tapahdu oikeasti.
Kasvatamme samojedinkoiria pienimuotoisesti, ja pentueitakin saattaa syntyä välillä.
Tarkoituksenamme on kasvattaa terveitä ja hyväluontoisia samojedinkoiria, jotka sopivat lajiin kuin lajiin. Myös yksi kultainen noutaja löytyy ;)

Kennelissäni pidetään yllä hoitajatoimintaa, ja jokaisella koiralla voi olla enimmäkseen 3 hoitajaa. Vieraskirjassa voi pyytää hoitokoiraa. Lisätietoa kohdassa "hoitaja-toiminta"
Vieraskirjassa sinun pitää ilmoittaa haluamasi hoitokoiran nimi, oma nimimerkkisi, ja sähköposti-osoitteesi. Jos yksikin näistä puuttuu, en voi hyväksyä sinua hoitajaksi. Lähetän sinulle myös paluupostissa linkin hoitopäiväkirjaan, mutta sama linkki löytyy myös hoitokoirasi sivulta.

Kennelini sijaitsee metsäisen hiekkatien päässä, ja se on keltainen puutalo. Rakennuksen vieressä on myös toinen hieman pienempi rakennus, jossa on mm. suihku, näyttelypöytä ja pentuhuone. Koirientarvikkeita säilytetään ihan kennelrakennuksessa, jonka takana on myös tarha, jossa koiramme ovat usein päivällä.

Jätähän tassunjälkesi myös vieraskirjaan? Sinne saa kirjoittaa palautetta kennelistäni, tai pyytää halutessaan vaikka y-työhön.

Pentuja voi ostaa omaan virtuaalikenneliin, josta tarkemmat ohjeet kohdassa "pentueet" Kasvatuksemme on kuten sanoin, hyvin pienimuotoista, eikä meillä tavallisesti ole montaakaan koiraa kennelissämme samanaikaisesti. Pentueethan toki lisäävät koiriemme määrää, kunnes nekin muuttavat uuteen kotiin.

Mielestäni meillä on copyright kunnossa. Olen ottanut koirien kuvat paperiliittimestä, tai olen kuvannut koirat itse. Kuvien kopioiminen, joiden alla lukee: "copyright snowmiracle" on kiellettyä. Voin kuitenkin ehkä antaa luvan kuvien käyttöön, jos sitä pyytää asiallisesti vieraskirjassa.

Terveisin: kennelin ylläpitäjä & koirat